Victor Slav și Selina au trăit o dramă în familie. Au povestit tot la Asia Express: „Mi-am pierdut fratele”

05 09. 2024, 11:49

Victor Slav și Selina participă la Asia Express 2024. Cei doi se luptă cu alte 8 echipe pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Victor Slav și Selina au fost cazați la Asia Express de un bărbat, care trecea prin aceleași probleme de familie ca ei. A fost un bun moment să se descarce și să povestească tot ce aveau pe suflet. Selina a explicat că este foarte apropiată de părinții ei și că se roagă ca Dumnezeu să îi țină sănătoși. Mai mult, iubita lui Victor Slav a dezvăluit că și-a pierdut fratele în accident de mașină și că tatăl ei a suferit o operație pe cord.

Au povestit tot la Asia Express: „Mi-am pierdut fratele”

„Eu am o relație foarte specială cu ai mei. Suntem foarte apropiați și aș da orice să mi se întâmple mie lucruri și nu lor. M-am temut foarte, foarte tare pentru el. Și, bineînțeles, în urma rănii pe care o am din cauza pierderii fratelui meu în accident de mașină”, a spus Selina, partenera lui Victor Slav.

Cu lacrimi în ochi și Victor Slav a spus că și-a pierdut tatăl fulgerător și nu se aștepta la asta. Din acest motiv, concurentul Asia Express a fost foarte afectat.

„Noi amândoi am avut o perioadă foarte grea. Una mai grea decât cealaltă. Pentru că eu mi-am pierdut tatăl în urmă cu un an și trei luni. Ea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, tatăl ei fiind operat pe cord”, a spus Victor Slav, la Asia Express.

Diferența de vârstă dintre Victor Slav și iubita lui Selina

Victor Slav este în vârstă de 44 ani și Elena Lupu este în vârstă de 37 ani. Cei doi formează o familie frumoasă alături de fiica lui Victor din prima căsnicie, Sofia.

Diferența de vârstă de 7 ani dintre ei nu îi împiedică pe cei doi să aibă o relație frumoasă, bazată pe iubire, respect și sinceritate. Pentru ei, vârsta e doar un număr pentru că ei reușesc să se completeze și să se sfătuiască atunci când e vorba de un impas.

foto: social media / captură Antena 1